perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuonna 2016

                                                            Vuonna 2016 minä...


...keskitin lähes kaikki voimavarani pääsykokeisiin valmistautumiseen.
...kulutin lukemattomia opiskelutunteja pääsykoemateriaalien, laskujen ja oppikirjojen parissa.
...kävin kursseja teknillisessä yliopistossa biotekniikan opiskelijana.
...vietin hiihtolomaa hiihtäen, uiden ja sulkapalloa sekä tennistä pelaten. Kuitenkaan pääsykoelukuja unohtamatta. Vaihteleva opiskeluympäristö virkisti ja tehosti oppimistani.
...arvoin pitkään, minkä kaupungin lääkikseen hakisin. Tein paperille plussia ja miinuksia kahdesta jäljelle jääneestä hakukohteesta, joiden perusteella tein valinnan. En usko, että olisin päätynyt valitsemaan oikein ilman tätä keinoa. Onneksi laadin sen, sillä en voisi olla tyytyväisempi valintaani.

...olin mukana biotekniikan opiskelukavereitteni vapun juhlinnassa. Ajattelin tällöin, että ensi vappuna otan kaiken irti valkoisissa buranahaalareissa. (Tämä lupaus täytyykin muistaa pitää ;))

Näiden haalareiden viimeinen käyttöpäivä oli 1.5.2016

...en ole koskaan jännittänyt yhtä paljoa kuin ennen tämän vuoden lääkiksen pääsykoetta. Kokeen alettua kuitenkin rentouduin ja aloin tehdä koetta hyvillä mielin lopusta alkuun. Poistuessani koesalista kaikkeni antaneena aloitin pitkän kesäloman vieton. Olin tehnyt kaiken voitavani pääsykokeen eteen ja ansaittu vapaa sai alkaa.

Rankan kevään jälkeen sai hengähtää ja nauttia kesästä

...juhlistin pikkuveljeni ylioppilaaksi pääsyä perheen, sukulaisten ja tuttavien kanssa.

Sisko ja sen veli lakkiaisissa

...matkustin Miamin South Beachille kesälomareissulle. Tämän Floridan matkan aikana kävin myös muun muassa Key Westissä ihailemassa kauniita pikkukatuja ja taloja.

Miami South Beach

...aloin kirkua riemusta kun näin tietokoneen ruudulla tekstin "Opiskelupaikka myönnetty-Tampereen yliopisto, Lääketieteen yksikkö". En voinut uskoa silmiäni, mitään näin onnellista minulle ei ollut koskaan tapahtunut. Korkkasin shampanjapullon ja päivitin Facebook-profiilini suunnittelemallani tekstillä.

Time to drink champagne

...treenasin, kilpailin ja nautin urheilusta. Opiskelupaikan tuoma ilo ja onni näkyi kaikessa tekemisessäni.
...voitin Tampereen Keskustorin pituuskilpailun kauden parhaalla tuloksellani.
...harrastin kotimaanmatkailua osallistumalla Kalevan kisoihin ja nuorten SM-kisoihin. Nuorten SM:eistä kotiin tuomisena oli 22-sarjan SM-pronssi.

Pituushyppykesä

...aloitin opiskelun lääkiksessä. Olin odottanut koulun alkamista kuin kuuta nousevaa. Tutustuminen opiskelukavereihin alkoi ja opiskelurutiinit muodostua. Jo ensimmäisistä päivistäni olin ihan myyty lääkiselämälle.
...vietin aivan uskomattoman ihanan fuksisyksyn. Toogabileet, Hunajacup, Injektiot, Vuosijuhlat, E-bileet ja pikkujoulut olivat tapahtumia, joita en tule unohtamaan. Syksy eteni vauhdilla ja aivan liian pian syyslukukausi jo päättyikin ja oli aika siirtyä joululomalle.

Nallelääkäreistä jonakin päivänä oikeiksi lääkäreiksi

...matkustin Dubaihin viettämään ansaittua lomaa kuluneen vuoden uurastuksen jälkeen.

Aquaventure-vesipuisto Dubaissa

...vietin rauhallista joulua perheen kanssa tutuin perintein ja kohtuudella herkutellen.


...päätin, että tästä vuodesta tulee elämäni paras ja ikimuistoisin. Ja niin siitä tulikin.

Haluan toivottaa kaikille lukijoilleni onnellista ja menestyksellistä uutta vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti