maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kesäkuun kuulumisia

Ajatella, kuinka aika onkin näin kulunut, sillä nyt on jo juhannusviikko. Vaikkei minulle mitään erikoista ole kesän alettua tapahtunutkaan, ajattelin kuitenkin välttää blogini liian pitkän hiljaiselon ja kertoilla vähän kuulumisiani.Päivät kuluvat minulla pääasiassa töiden merkeissä tamperelaisen lääkärikeskuksen vastaanottovirkailijana. Työ tuntui aluksi monimutkaiselta, mutta ystävällisten ja auttavaisten työkavereiden avulla se on alkanut paremmin sujumaan. Eniten otan ilmoittautumisia vastaan ja laskutan lääkärikäynneistä, mutta toisinaan saan tehdä myös silmänpaine- ja taittovoimamittauksia.

Working selfie

Vapaa-ajalla olen yrittänyt treenata ja joihinkin kisoihinkin olen osallistunut. Siinä on kuitenkin omat haasteensa, koska työtä tehdään useassa vuorossa ja kyllä se toki väsyttääkin. Tämä on johtanut siihen, että treeniteho ei ole ollut paras mahdollinen enkä aina ole jaksanut edes urheilukentälle lähteä. Töiden ja urheilun yhteensovittamisessa pyrin siihen, että olen armollinen oman jaksamiseni kanssa ja säilytän sopivan tasapainon töiden ja urheilun välillä.


Olen kesän aikana myös ahkeroinut syväritutkimuksen parissa ja kirjallisuuskatsaus rupeaakin olemaan jo aika hyvällä mallilla. Syksyllä on tarkoitus kerätä aineisto lähettämällä kyselylomakkeet tutkittaville ja sen jälkeen alkaakin analysointi- ja pohdintavaihe. Työtä näissä syväreissä vielä riittää paljon, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Heinäkuulta minulla on iloista odotettavaa, koska pääsen vihdoinkin ensimmäistä kertaa Ruisrockiin! Festarit mielestäni kuuluvat kesään ja Ruissiin olen jo useampana vuonna halunnut. Joka vuosi olen vähän kateellisena somessa katsonut muiden kuvia tapahtumasta, jossa aurinko on aina paistanut. Nyt on vihdoin minun vuoroni päästä osallistumaan paljon kehutuille festareille, eli taas yksi haaveistani käy toteen!

Festarifiiliksissä Himoksella viime kesänä

Pääsykoetuloksia odottavienkaan ei tarvitse onneksi enää kauaa kärvistellä. Viime vuonna sain tietää sisäänpääsystäni heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina, joka on edelleen elämäni paras ja onnellisin päivä. Näihin tunnelmiin, toivotan rentoa juhannuksen aikaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Moi!:) miten pääsit töihin tuonne lääkärikeskuksen vastaanottovirkailijaksi? Tosi useat on töissä just jossain Mehiläisellä tms vastaanottovirkailijana niin kiinnostaa, että pitääkö sieltä itse kysellä tai olla lääkisläinen että pääsee. Nimimerkillä en päässyt tänä vuonna lääkikseen ja ensi vuodeksi pitäisi etsiä töitä :D onneksi vasta ensimmäinen hakukerta, isommalla draivilla ensi keväänä uudestaan!:) tykkään sun blogista ja toiveena lisää lääkisaiheisia postauksia kun opinnot jatkuvat:)

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitos kysymästä, kannattaa työnhaussa olla ainakin ajoissa liikkeellä. Itse hain tuota kesätyöpaikkaa jo joululomalla ja sitten kevään aikana oli sellainen rekrytilaisuus, jossa menin rohkeasti juttelemaan ja ilmaisemaan kiinnostusta työpaikkaa kohtaan. Varsinaisesti oma työnkuvani ei vaadi lääketieteen opintoja, mutta se luo pohjaa potilaiden kohtaamiseen tulevaisuudessa. Tsemppiä kovasti töiden etsimiseen ja uuteen pääsykoehakuun! :)

    VastaaPoista